LEIDSCHENDAM - De politie doet onderzoek naar de oorzaak van een brand, afgelopen zondagochtend 24 oktober in het voormalig Hotel Centraal aan de Vlietweg. In de directe omgeving van het gebouw werden verschillende flessen met daarin een onbekende vloeistof aangetroffen.


Rond 05.30 uur kregen agenten melding van een brand bij het voormalig Hotel Centraal aan de Vlietweg op de kruising van de Broekweg. Op verschillende plekken rond het bedrijfspand werden er brandhaarden aangetroffen. Aan de zijde van de Vlietweg stond een gedeelte van het hek in brand. In de Broekweg zagen agenten dat een gedeelte, van het pand in aanbouw aan de buitenzijde, in de brand stond. De brandweer heeft de brand geblust.

Aantreffen flessen
In de directe omgeving van het gebouw werden er meerdere flessen aangetroffen. In deze flessen zat een onbekende vloeistof. Specialisten van de Forensische Opsporing hebben deze flessen voor onderzoek in beslaggenomen.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van deze brand. Daarbij wordt er gekeken of er sprake is van brandstichting. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Getuigen
Heeft u rond 05.30 uur in de buurt van het voormalig Hotel Centraal aan de Vlietweg in Leidschendam iets verdachts gezien? Heeft u een camera in die buurt of heeft u andere informatie over deze brand? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw informatie ook kwijt via het onderstaande tipformulier.