HAARLEM - Haarlemse barbershop DARIOS Barbers & Education streek in 2015 neer als ‘DARIOS BARBERSHOP’ in het iconische hoekpand aan de Kleine Houtstraat. Vijf jaar later en met een nieuwe bedrijfsnaam viert eigenaar Dario Braun dit heugelijke feit met het openen van een unieke barberopleiding, waar inmiddels de eerste ambitieuze barbers in spé zijn gestart met hun training.

“Voordat ik in 2015 mijn eerste barbershop opende, heb ik in een aantal toonaangevende kapsalons in het land mogen werken”, vertelt Braun. “Toen het mijn ‘tijd’ was heb ik al mijn ervaringen en persoonlijke visie samen gebundeld. Dat resulteerde in mijn eerste zaak: DARIOS Barbershop in Haarlem, die ik opende op 18 november 2015 in een prachtig hoekpand op de Kleine Houtstraat 121. Na de eerste shop volgde in 2018 de tweede vestiging in Leiden, op de Oude Rijn 11. Mijn passie voor het vak heb ik altijd al willen overbrengen aan anderen en die droom is in 2020 tot uiting gekomen met DARIOS Barbers & Education.”

Na een uitgebreide verbouwing is DARIOS Barbers & Education deze week weer geopend om woensdag 18 november het vijfjarig jubileum te kunnen vieren. Met een nieuwe naam voor de shop, maar met dezelfde service en skills die Haarlemmers inmiddels verwachten van Dario en zijn barberteam.

OVER DARIOS BARBERS & EDUCATION

Bij DARIOS Barbers & Education krijg je altijd professioneel en vooral een eerlijk advies en zullen je tijdens je behandeling ook alle tips & tricks meegeven zodat je ook thuis je kapsel en baard perfect kunt stylen en verzorgen. Bij DARIOS staan wij als mannen centraal. Van piloot tot stukadoor, student of ondernemer. We zijn allemaal verschillend maar hebben in ieder geval één ding gemeen: “We take our man break at DARIOS”.

Dankzij jarenlange ervaring in de branche zijn wij bij DARIOS Barbers & Education gespecialiseerd in elk haartype. Europees, Aziatisch, Black Hair of alles daar tussenin, onze DARIOS Education-trainingen zijn erop gericht om jou zo allround mogelijk te maken zodat jij elke man die in je stoel komt zitten een barber experience op topniveau aan kunt bieden. Bij DARIOS education gaan we uit van het individu en persoonlijke ontwikkeling. Van tevoren zullen wij al jouw wensen en behoeften qua training bespreken om van daaruit een speciaal voor jou gemaakt ontwikkelingsplan op te stellen.

TAKE YOUR MAN BREAK AT DARIOS!